Angstforløbet – slip angst og fobier

Angstforløb

I angstforløbet arbejder vi med den angst eller fobi som du måtte have. Har du en fobi eller oplever du i specielle situationer en stærk angstreaktion skyldes det typisk en fejlindlæring. Altså din underbevidsthed er af en eller anden årsag overbevist om, at noget bestemt er meget farligt. Du oplever ofte en voldsom kropslig reaktion når du bliver konfronteret med det din angst er rettet imod – uanset om det er i den virkelige verden eller blot tanken om det du frygter.

Jeg har god erfaring med at arbejde med angst og fobier som for panikangst, eksamensangst, nålefobi, klaustrofobi, flyskræk, agorafobi, socialfobi, araknofobi, tandlægeskræk og mange andre. Nedenfor er der links til information om specifikke typer angst og fobier.

Angstforløbet indeholder 3 sessioner, der vil veksle mellem hypnose og coaching. Du får en eller flere små øvelser med hjem så du kan forankre den forandring du gennemgår, mellem sessionerne. Efter første session har vi desuden en telefonkonsultation.

Et forløb følger groft denne model
Indledende telefonsamtale – her fortæller du overordnet om din angst eller fobi og jeg fortæller om hypnose, coaching og hvordan jeg arbejde.
1. Session. Indledende samtale, hvor du fortæller mere om dit problem og jeg fortæller, hvordan jeg forestiller mig at det skal løses. Sammen sætter vi et mål for forløbet. Så er det tid til selve forandringsarbejdet som i de fleste tilfælde vil være hypnose.
Telefon konsultationen er en opfølgende telefonsamtale 3-9 dage efter vores første møde, hvor vi følger op på den forandring du har oplevet. Her får jeg input til vores næste møde.
2. Session. Vi samler op på forandringsarbejdet indtil nu. Sammen fortsætter vi forandringen hvor vi slap. Størstedelen af denne session vil være hypnose.
3. Session. Kan være hypnose, coaching eller en blanding. Sessionens indhold afhænger meget af, hvor langt du er nået med forandringen.

Forløbet har en fast pris på 2499

Book din tid online nu ved at klikke her

Der er ikke en garanti for at din angst eller fobi forsvinder helt, men alle kunder jeg indtil nu har arbejdet med har oplevet en forbedring allerede efter første session. Efter tredje session er alle enten sluppet helt af med deres angst eller fobi eller har oplevet en markant forbedring.
Her skal det bemærkes at der findes angst- og fobityper, hvor det er tilrådeligt at bibeholde en lille smule ubehag. Ved højdeskræk er det eksempelvis fornuftigt at få et lille sug i maven når man nærmer sig en skrænt eller lignende.

Specifikke fobier og angst
Agorafobi
Araknofobi
Eksamensangst
Klaustrofobi
Fly- og højdeskræk
Tandlægeskræk
Slangefobi

Modtag mail med rabatter, nyheder og gaver fra Velysion Coaching

Like på Facebook