kommIND¤kommUD_uden-venstre-kant

Kursus i autenticitet. Bliv klogere på kommunikation udad og indad ved journalist og kommunikationsekspert Chresten Ibsen og hypnotisør og MSc Sune Velysion

Tilmeld dig her

Når du kommunikerer, tegner du et billede af dig selv. Du kommunikerer hele tiden – både på det bevidste og det ubevidste plan. Du kommunikerer, når du taler med andre mennesker, i mobilen eller over de sociale medier. Du kommunikerer via dit ordvalg, din stemmeføring, kropssprog, tøjstil og på en lang række andre måder. Det eneste du ikke kan, er at ikke-kommunikere.

Det gælder både dig selv som individ og din virksomhed. Vi vil så gerne tegne det perfekte billede af os selv; den perfekte partner, den kompetente medarbejder, den gode ven og superforælderen der sætter kærlige grænser, henter børnene tidligt i institution og laver økologisk brunch i weekenden.
Virksomheder vil gerne have glade, sunde medarbejdere, tage hensyn til miljøet, blive anset som kreative. Være spydspidser, verdensførende. Samtidigt skal der skabes et overskud – helst større end sidste år.

Men du er ikke perfekt hele vejen igennem. Så før eller siden vil du stå i en situation, hvor det indre og ydre ikke stemmer overens. Udadtil vil du fremstå som uautentisk og indadtil vil du føle splittelse, stress eller det, der er værre…
Først når du accepterer hele dig selv eller alle aspekter af din virksomhed, både det pæne og det grimme, de lyse og skyggesiderne vil du fremstå som et helt autentisk menneske og en sammenhængende virksomhed.

Tilmeld dig nu

Chresten Ibsen

Sune Velysion

Program for kommIND ¤ kommUD
Kurset består af 3 hovedmoduler. Hvert modul består af noget teori, en række øvelser samt diskussion af modulets indhold. På den måde sikre vi os at kursets indhold rammer både hjernen og hjertet.

Torsdag d. 15. januar
Introduktion

Modul 1: Hvad er verden?
Bevidsthed om at den verden vi ser og oplever som objektiv rent faktisk er subjektiv. Autenticitets bølgen er skyllet ind over os. Bevidstheden omkring autenticitet vokser – både i os selv og i verden. Eksempler på det: Obama, USA, NATO. Din model af verden er subjektiv og den vil være mere eller mindre forskellig fra andres. Kun ved at være tro mod din egen model af verden og åben over for andres, kan du være og fremstå som autentisk.

Modul 2: Hvem er jeg?
Accept af dig selv eller af din virksomhed.
Bevidsthed om at der ikke findes objektive styrker og svagheder. Set i det rette lys kan alt ses som enten svaghed eller styrke. Mine historier om mig selv – til verden og til mig selv (sociale medier, påklædning…) Hvordan kommunikerer du dig selv og hvordan kommunikerer verden dig? Autenticitet ¤ uautenticitet.
Hvordan ser jeg mig selv, hvordan ser andre mig selv. Skal de to billeder nødvendigvis være ens? Hvordan fortæller jeg mig selv?

Fredag d. 16. januar

Modul 3: Hvordan bliver du autentisk?
Hvordan fortæller jeg mig fortæller jeg mig selv?Lær at påvirke de rigtige sammenhænge for dig i de rigtige retninger for dig / din virksomhed.
Hvordan kan du ændre verden og hvordan ændrer verden dig? Hvordan påvirker dine omgivelser dig og hvordan kan du påvirke dine omgivelser?
Den gode konfrontation ¤ den vrede omfavnelse.
Lær at favne konfrontationer
Hvordan vi påvirker hinanden? Lære at skabe god kemi og rapport. Genkend manipulation.

Torsdag d. 15. januar 2015 kl. 9.00 til fredag d. 16. januar kl. 15.30.
Sted: Aarhus
Pris: 4.999 kr. Bemærk kun 3.999 kr. ved tilmelding inden d. 8. december 2014
Prisen inkluderer et autentisk kompendie trykt på miljøvenligt papir, rundstykker te, kaffe, frokost og aftensmad torsdag samt rundstykker og frokost om fredagen. Og lur mig om vi ikke får et stykke kage og lidt frugt om eftermiddagen.
Max 20 deltagere

Tilmeld dig nu

Om
Chresten Ibsen, journalist og kommunikationsekspert
Sune Velyion, MSc. hypnotisør og coach