Neglebidning

neglebidning
Bider du negle, har du sikkert gjort det længe, og det er slet ikke sikkert, du kan huske, hvorfor du startede. Du bider negle, når du er nervøs, når du keder dig, eller også kommer du til det helt uden at tænke over det.
Du vil gerne have pæne negle og neglebånd, men du kommer alligevel til at bide dine negle helt ned – måske så langt at det bløder.

Nu undgår du gerne at andre, specielt fremmede mennesker, ser på dine hænder. Du skammer dig over at holde fast i den vane som neglebidning er og bryder dig ikke om, at andre skal se, at du mangler den kontrol, der skal til for at stoppe. Måske kredser dine tanker omkring dine hænder og dine negle. Du har svært ved at give hånd til fremmede.

Hænderne er en vigtig del af vores identitet. Vi hjælper andre ved at give en håndsrækning eller holde hånden over eller under dem. Vores ære er bundet op på vores hænder, og vi besegler en aftale eller handel ved at give hinanden hånden. Derfor kan neglebidning fylde meget selv om det er en lille vane.

Behandling
Jeg kan hjælpe dig med at genvinde kontrollen, så du ikke underbevidst kommer til at bide dine negle og neglebånd og du kan være stolt over dine hænder. Alle vaner, både gode og dårlige, har, da du udførte dem første gang, gjort noget godt for dig. Du har i hvert fald følt, at de gjorde noget godt for dig.
Nu har du imidlertid indset, at vanen ikke gør noget godt for dig længere, men den sidder alligevel fast.
Ved neglebidning anbefaler jeg som udgangspunkt hypnose, da det er en hurtig og behagelig måde at slippe af med neglebidningen på. Gennem hypnosen lader vi din underbevidsthed forstå, at du ikke længere har behov for at bide negle, når du er nervøs, eller når du keder dig.

Resultat
Resultatet af behandlingen er, at din neglebidning vil holde helt op i langt de fleste tilfælde. Det leder ofte til øget følelse af velvære og styrker selvtilliden, da du ikke længere behøver at skjule dine hænder, når du er blandt andre.

Book din tid online nu ved at klikke her

Eller ring 7120 1779 og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Image courtesy of David Castillo Dominici at FreeDigitalPhotos.net

Modtag mail med rabatter, nyheder og gaver fra Velysion Coaching

Like på Facebook