Røgfri med garanti

Skodbillede

‘Virker det nu også?’. Sådan er jeg igen og igen blevet spurgt af rygere. Og det gør det! Nu bakker jeg min ord op med en garanti – røgfri eller pengene tilbage.

Røgfriforløbet er en individuel session der varer omkring to timer. Forløbet indeholder både hypnose, coaching og mentaltræning. Du får desuden nogle øvelser som du kan lave derhjemme og som hjælper dig til at gøre dig røgfri og holde dig røgfri.

Inden du kaster dig ud i et røgfriforløb så overvej

Hvorfor startede jeg med at ryge?
Hvorfor bliver jeg ved?
Hvor mange af mine cigaretter er vanesmøger og hvor mange nyder jeg virkelig?
Hvad er grunden til at du ønsker at stoppe netop nu?

Prisen for et rygestop hos Velysion Coaching er det samme som det koster at ryge en pakke Prince om dagen i en måned. Dermed er din udgift til forløbet, typisk tjent hjem efter den første måned.
Med garantien sikre du dig at du kun får en udgift, hvis du rent faktisk også er røgfri en måned efter forløbet blev påbegyndt.

Book tid til røgfriforløb nu!

Garanti

Det med småt
* Garantien gælder den første måned efter røgfriforløbet påbegyndes. Prisen på røgfriforløbet passer med en gennemsnitsrygers cigaretforbrug på en måned – så efter en måned vil din udgift til forløbet været sparet.
* For at få pengene tilbage skal klineten være begyndt at ryge fast igen. Garantien udløses ikke, hvis klienten ryger til en enkelt fest eller tager et enkelt hvæs af en cigaret.
* Det fulde beløb returneres til klienten efter at denne ved personligt fremmøde har skrevet under på at personen er begyndet at ryge igen og ønsker sin udgift retur. Dette skal ske senest en måned efter røgfriforløbet blev påbegyndt.

Andre der har læst denne side har også læst
Røgfriforløbet

Image courtesy of Bill Longshaw and nirots at FreeDigitalPhotos.net

Modtag mail med rabatter, nyheder og gaver fra Velysion Coaching

Like på Facebook