Røgfriforløbet

Røgfri

Jeg kunne godt skrive en lang tekst om hvor mange danskere der dør af rygning, om hvor invaliderende det er at leve med kol, og hvor livsforkortende rygning er. Men det er der ingen grund til. For du ved det godt.
Du har sikkert røget i årevis. Måske startede du for at være sej, måske af en anden grund og måske har årsagen helt fortabt sig.

I lang tid har du fortalt dig selv, at cigaretterne får dig til at slappe af, at ‘døden skal have en årsag’, og desuden kender du en storryger der blev 95 år gammel. Men det klinger bare mere og mere hult. For ud af den pakke du ryger på en dag, er det måske kun nogle få sug du rent faktisk nyder. Resten er vanesmøger. Jo flere år du har røget, jo større er sandsynligheden for, at du kan mærke tobakkens skadevirkninger på din egen krop. Men også helt unge rygere mærker stakåndethed, blandt andet i forbindelse med motion.

Inden du kontakter mig er det vigtigt, at du gør op med dig selv, om du ønsker at være røgfri. Hypnose er fantastisk effektivt til at forstærke en positiv udvikling i dig. Men har du ikke ønsket at være røgfri, er du bedst tjent med at spare dine penge. Af samme grund kan jeg ikke hjælpe, hvis du kommer forbi med din mand/kone/barn, og vil have mig til at hjælpe dem. Grænsen for hypnose går ved den frie vilje. Den kan jeg ikke kæmpe i mod og vinde.

Har du derimod ønsket om at blive røgfri, så er det lige meget, hvor mange mislykkede rygestop du har i bagagen.

Din sidste cigaret har du røget inden vi starter sessionen.

Røgfri forløbet indeholder en udvidet session, hvor hypnose og coaching kombineres. 1-3 uger efter har vi en telefonkonsultation, hvor vi følger op på hvordan dit nye liv som røgfri er forløbet. Du får desuden en eller flere øvelser som du kan benytte i de sjældne tilfælde, hvor din gamle rygetrang kigger frem.

Prisen for røgfri forløbet er 1399

P.S. Ryger du en pakke Prince om dagen er forløbet tjent hjem efter den første måned.

Book din tid online nu ved at klikke her

Case
Kim er håndværker og har været det i mange år. Han startede med at ryge som ganske ung og nu, næsten 30 år senere, ville han gerne være røgfri. Kim havde flere mislykkede forsøg på at stoppe med at ryge i bagagen. Det plejede at gå godt for ham nogle dage, eller endda flere uger, men så opstod der altid en eller anden stresset situation, hvor han bare SKULLE have de cigaretter, eller han blev budt en smøg til en fest og havde bare ikke rygraden til at sige nej (hans egen formulering for Kim har en stærk rygrad – han kunne bare ikke selv se det).

Inden vores session sagde han nej tak til en kop kaffe, da kaffe plejede at give ham rygetrang. Efter sessionen tog han en kop kaffe og undrede sig over at rygetrangen udeblev.
To dage senere opstod der på hans arbejdsplads en meget presset situation, hvor han normalt ville have kæderøget, men nu holdte han hovedet koldt og klarede problemerne uden cigaretter.

Det er måneder siden nu og Kim er stadig røgfri – han sender en sms i ny og næ – hvor han blandt andet glæder sig over de mere end 1.300 kr. han sparer om måneden.

For virksomheder er der værd at bemærke at tobaksafvænning ofte er skattefrit. Læs mere hos SKAT.

Andre der har læst denne side har også læst
Dårlig vane
Om hypnose
Om coaching

Modtag mail med rabatter, nyheder og gaver fra Velysion Coaching

Like på Facebook