Unikt samarbejde mod tandlægeskræk

Sune Velysion

Claus Traberg

Tandlæge Claus Traberg og Velysion Coaching tager kampen op mod tandlægeskræk

Book tid nu

Undersøgelser peger på at 30-40% af alle danskere lider af tandlægeskræk i en eller anden grad. Hver tiende dansker har tandlægeskræk i så høj grad, at de kun yderst sjældent eller aldrig tager til tandlæge – med store smerter og dårlig tænder som følge.

Claus Traberg har over 30 års erfaring som tandlæge og arbejder jævnligt med patienter, der lider af tandlægeskræk.
Sune Velysion har stor i erfaring med behandling af angst, herunder tandlægeskræk.
Samarbejdet giver dig fordelen af de to stærke profilers samlede erfaring. Behandlingen starter i Velysion Coachings lokaler, hvor vi arbejder med at få din angst dæmpet eller helt fjernet.
Vi har mulighed for løbende at afprøve dine fremskridt ved at besøge Claus Trabergs venteværelse, prøve at sidde i tandlægestolen eller undersøge de instrumenter som Claus arbejder med. Du har også mulighed for at sidde i stolen mens klinikkens personale er til stede.
Sidst men ikke men ikke mindst har du mulighed for at få gennemført en undersøgelse og behandling på Claus Trabergs klinik mens Sune Velysion også er til stede. Sidstnævnte kræver, at du bliver oprettet som patient hos Claus Traberg.
Det skal bemærkes, at Claus Traberg er yderst opmærksom på sin patient og god til at fortælle om, hvilken behandling I sammen skal gennemgå.

Behandlingen af tandlægeskræk kræver ikke at du i forvejen er patient hos Claus Traberg.

Book tid her og slip din tandlægeskræk

Modtag mail med rabatter, nyheder og gaver fra Velysion Coaching

Like på Facebook