Vægttab

Vægttab

Det kan være svært at skabe et varigt vægttab uden hjælp, for det kræver at du lægger vaner om og din underbevidsthed kæmper for at holde fast i de vaner, som du har indlært gennem år eller årtier.

Derfor begynder et varigt vægttab i dit hoved og ikke på din tallerken.

Det er realistisk skabe et sundt vægttab på ½-1 kilo om ugen. Derfor vil et vægttabsforløb typisk strække sig over længere tid. Et forløb består af 6 sessioner som typisk vil blive afholdt med 3-4 ugers mellemrum. I mellem, hvert af vores møder har vi en telefonkonsultation, hvor du fortæller hvordan det går og jeg giver sparring i det omfang det er nødvendigt.
Vægttabsforløbet henvender sig både til dig der ønsker en slankere krop og til dig der ønsker en lav fedtprocent så musklerne står helt skarpt frem.

Ud over at være certificeret hypnotisør og coach har jeg en uddannelse som spinninginstruktør og har i mange år arbejdet med motion og kost. I forløb vægttabsforløbet trækker jeg på alle disse kompetencer og de erfaringer jeg har høstet gennem årene.

I forhold til vægttab har jeg god erfaring med en kombination af hypnose og coaching. Vi vil arbejde med de følelser du har omkring dig selv. Du får styrket dit selvværd så du accepterer dig selv som du er og samtidig tror på at du kan opnå et varigt vægttab. Ofte vil vi arbejde med tilgivelse af den eller de personer, der er årsag til din overvægt – det kan både være andre og dig selv. Tilgivelsen vil sætte dig fri af de negative følelser, der ellers kan opstå når du tænker på eller møder bestemte personer. Negative følelser der ellers kan forhindrer at du når dit mål.
Sammen vil vi sætte mål og delmål for dit vægttab og hver gang vi taler samme følger vi op på dine mål. For vil du opnå et vægttab skal der foretages nogle ændringer i den måde du lever dit liv på. Det kan være småting og det kan være større ting.

Resultat
Resultatet af forløbet er en laver kropsvægt, sundere vaner og øget selvværd.

Prisen for et vægttabsforløb er 4999

Book din tid online nu ved at klikke her

Andre der læste denne læste også
Lavt selvværd
Dårlige vaner
Om hypnose

Modtag mail med rabatter, nyheder og gaver fra Velysion Coaching

Like på Facebook